fredag 25 januari 2013

move on....

Jaha dom flesta tar ju tag i sina liv såhär efter nyår och nyårslöften... Det ska jag nu också göra tänkte jag eller iaf försöka, jag ska inte ta tag i vikten, kosten å hälsan som jag kanske borde. utan i lite studier!
 Tog mig i kragen i tisdags och ringde till Olympiasskolan som jag gick på gymnasiet och bad dom skicka mina betyg, eftersom dom under årens lopp bara försvunnit. Idag fick ja dom och jag blev faktiskt lite förvånad, så jäkla kass va jag ju inte... inte som jag kommer ihåg det! Jag har ju faktiskt riktigt hyffsade betyg eller kanske till och med bra.. 
Jag har jag IG i matte A och idrott (där va jag aldrig) sen har jag det där IG i ett ämne som det bara inte ska vara IG i... tänk va en lärare kan förstöra för en person... å det är inte bara som jag tycker att ja ska ha G i den kursen utan jag ska verkligen ha G  och det stred både jag och andra lärare för men subban hade ju bestämt sig... annars har jag många VG å ett MVG :) Det märkliga är att jag på detta betyget har fått IG i en kurs som heter pedagogiskt ledarskap på 100 poäng och VG i en kurs som heter utveckling, livsvilkor och socialisation på 200 poäng men jag är nästan helt säker på att d är tvärtom i verkligheten... fast ja kommer inte ringa och ifrågasätta då det måste va bättre att få vg i en 200 poängskurs? ! eller??...
Jag har nu fyllt i en ansökan till komvux här i gnesta för att läsa in matte A, eller såhär ska ja kanske säga: försöka studera matteA. Jag ger det en chans, men funkar det inte å tar för mycket tid och fokus från mina barn då lägger ja ner det, Har ju bara små barn en gång... sen när dom blivit äldre har dom ändån inte tid för mig så då kan ja plugga.. jaja ett försök iaf.
Kanske genom att ta tag i det så kommer kanske hälsan, kosten å vikten med på ett hörn och blir bättre det med... man vet ju aldrig ;) annars blir det ett projekt till våren!



Haha flisan slickar på madrassen när hon mår illa :)

3 kommentarer:

  1. Låter ju riktigt bra det här, ska bli kul att följa dig. Och vad bra att du tar en sak i taget så du inte har för många bollar i luften.
    Vem gav dig ett streck? Var det hon Birgitta?

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera