torsdag 8 oktober 2009

om ja bara va rik!!

Emelie sover med sin syssling Amanda hemma hos Lena..

Tänk om ja hade massor med pengar, då skulle ja kunna köpa vad ja ville å ja skulle vara så glad!! Jag tror inte på dom som säger att pengar inte gör en lycklig.. ja e skit lycklig när ja har lite pengar som ja kan lägga på annat än räkningar, tänk då om ja hade haft massor med pengar... Jaja ja ska inte tjata om det utan berätta lite om vad som hänt den senste tiden.. Få se vi tar det i ordning nu då, i lördags va det innebandy premiär för joppe. Han har nu varvat sig själv till gubblaget (stor förlust för A-laget) han hinner helt enkelt inte hem till A-lags träningarna efter jobbet. Så där satt jag och Ememlie på läktaren, fulla av förväntningar och tänkte att joppe såklart skulle sopa banan med gamlingarna för han är ju egentligen A-lagsspelare.. Men som vanligt hade ja ju fel, det visade sig att joppe kanske inte riktigt va i match form riktigt ännu... men det kommer nog.. han gjorde 1 mål iaf!! Men han kammade utan tvekan hem titeln porrigast på plan! Ut från omklädningsrummet kommer han i den taightaste (fan va svårt d va å stava till jaja ni fattar va ja menar) tröjan ja sett på honom någonsin! Trodde inte mina ögon å tänkte att nu får det nog vara slut på chipsätandet för han ser ju inte klok ut, men det visade sig att han blivit tilldelad en junior tröja hahaha jaja då e han ju inte så stor iaf eftersom han fick plats i den! Men måste säga att det va kul att se honom spela med markus igen, å lite bra måste ju joppe ha varit eftersom han gjorde så markus kunde få ihop 8 poäng :D Ja men iaf Emelie va ju med å ja måste säga att otroligt nog lyckades hon sova sig igenom en hel match, tja hon e helt klart en hockey tjej å inte innebandy tjej! På kvällen va vi hemma hos tant Lena och åt middag matcho å jenny med barn var också där! Mycket trevligt! I måndags och tisdags va jag ute å gick med vagnen (å Emelie) samanlagt 2,5 timmar wow... Men resultatet blev att Emelie blev dyngförkyld i onsdags.. Idag torsdag har vi varit ute å kollat på badrums grejor, vi har bestämmt oss för ett vitt matt kakel (ja ja vet kommer kopiera åsa rakt av...) å mörkt golv vilket golv inte bestämt. Kommer snart ringa åsa för att få tips på snygga parkett golv till rummet... Badrumsmöbler har vi kommit på är svindyrt! Vi var också inom på jysk där köpte ja en dun kudde till den lilla.. Efter det så skulle vi vara effektiva å gå till varsin äffär, å då råkade ja se ett par skor som ja inte kunde låta bli att köpa till Emelie... hjälp va dyra dom va men va fan hon kan ju inte bara ha strumpor nu när d börjar bli höst! Så nu ska ja inte skriva mer idag.. men på återseende!! hasta la vista!

1 kommentar:

  1. Oh ja vad skönt det hade varit med massa pengar! Tänk att inte behöva tänka på vad man handlar. Och då har man det ändå relativt bra nu. Tänk när man bodde på Timmermansgatan, då var det andra tider. Men det är bra att man får känna på alla sidor liksom.
    Duktiga våra barn är på att sova för det mesta. Elsa sov mellan 11.30 och 16.30 igår...Sen sov hon en runda till vid 19. Och sen för natten 20.40...Jaja det blir ändring på det sen när dom blir äldre.
    Alltså du kopierar ju inte mig/oss med badrummet. Som du ser på styleroom.se så ser många badrum ut så idag :-)
    Oj, fråga inte mig om parkett-golv, sånt kan jag inte. Tag nåt snyggt och kanske inte föör billigt? mitt tips, typ :-)

    SvaraRadera