söndag 4 oktober 2009

nytt badrum






Jaha så här ser vårt badrum ut på övervåningen, som man kan se är det inte lätt att ta kort så man ser bra men men.. Efter att besiktningsmannen varit här så konstaterades det att allt ska göras om tjoho.. vi får själv betala nytt golv men dom ersätter nytt kakel å så. På tisdag kommer det en snickare eller nått och ska kolla å räkna ut va d kommer kosta, vi känner att vi skulle vilja flytta toastolen till väggen rakt fram från dörren sett så vi kan ha ett större tvättställ. Men va svårt d kommer bli att välja kakel å sånt, men tänkte ringa Åsa å höra för hon är nog expert inom det här området!! ja vi får se va d blir av det!



Igår badade jag med Emelie för första gången i det stora badkaret, gud va mysigt vi hade det å Emelie tyckte det va kul. Så nu blir det till att bada ofta tillsammans! Nu hör ja att den lilla börjar bli trött å mammig så får väl gå ner till familjen med en hjälpande hand :)


2 kommentarer:

  1. Va roligt med nytt badrum! Men så skönt att vårt är färdigt.

    Jag brukar också bada ihop med Elsa. Hon tycker också det är jättemysigt. Lite jobbigt sen när man ska upp ur badkaret bara...Man får ta hjälp av mannen.

    Kram

    SvaraRadera
  2. haha, du e rolig du =)

    Ses på onsdag =)

    Åsa

    SvaraRadera